“A Family Hotel egy új projekt, melyben már meglévő anyagokat pótlunk, illetve a hiányzó vizuális tartalmat készítjük el. A munkálatok folyamatosak.”

“A Bifusion által gyártott, megálmodott logókat, katalógusokat, plaketteket, dísztárgyakat fotóztam be grafikus barátomnak, aki Budapest egyik kiemelkedő kivitelező grafikusa.”

“Külön öröm számomra, hogy a keresztapám cége, a Metripond M-93 kft. is bizalmat szavazott nekem, és a felújítás előtti, illetve az azt követő üzemcsarnok és kiszolgáló részek megörökítését megoldhattam.”

“A Marostech Kft. második üzemének már az első kapavágását is volt szerencsém megörökíteni. Természetesen a teljes webes megjelenéshez, és a katalógusokhoz, kiállítási anyagokhoz, plakátokhoz is készítettem anyagot részükre. Sőt itt az igazgatói portrékat, és az igazgató kedvenc borgyűjteményét is megörökíthettem.” 

“Az Art Hotel Szeged a napfény városának egyik legkiemelkedőbb szállodája. Volt szerencsém a honlapjukra és kiadványaikba elkészíteni a teljes vizuális anyagot.”

“Makó legnagyobb és art deco stílusban épített szállodája, melynek teljes arculati fotózását és image filmjét mi készítettük.”